Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyumu

 

kolokyum

  • Bu yıl Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 15. Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyumu kayıtları başlamıştır. www.istatistikistanbul.com adresinde yer alan “Kolokyum Kayıt” menüsünden kayıt yaptırabilirsiniz.
  • 15. Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyum’una http://www.istatistikistanbul.com/ adresinden kayıt yaptırmayanlar kolokyum imkanlarından faydalanamayacaklardır.
  • 15. Uluslararası istatistik Öğrenci Kolokyumu içerisinde düzenlenecek olan 2. Veri Bilim Yarışması hakkında bilgiler afişlerde verilmiştir: http://istatistikseldusunce.com/
  • 15. Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyum’u Türkiye’deki üniversitelerin İstatistik Bölümlerinin katılımıyla 4-5 Mayıs tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü tarafından YTÜ Yıldız Kampüsü’ndeki Oditoryum Merkezinde gerçekleştirilecektir.Adres: Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum, YTÜ Yıldız Kampüsü, Barbaros Bulvarı, Yıldız-Beşiktaş-İSTANBUL
  • Bildiri özet gönderimde son gün 15.04.2018 tarihidir. Özet gönderim işlemi, http://www.istatistikistanbul.com/ adresinden giriş yapılarak gerçekleştirilebilir.
  • 15.Uluslararası İstatistik Öğrenci Kolokyumu için herhangi bir kayıt veya katılım ücretimiz yoktur. http://www.istatistikistanbul.com/ adresinden “Kolokyum Kayıt” linkinden kolokyuma ücretsiz kayıt olabilir ve kolokyuma ücretsiz katılabilirsiniz.
  • 15. İstatistik Öğrenci Kolokyumu için hazırlanan Kolokyum Poster’i siteye eklenmiştir. Yakın zamanda Kolokyum’a katılması beklenen üniversitelere de gönderilecektir.
  • 4-5 Mayıs tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü tarafından gerçekleştirilecek olan 15. İstatistik Öğrenci Kolokyum’u için aşağıdaki tarihler belirlenmiştir.
    Özet Göndermek için Son Tarih : 15 NİSAN 2018
    Kabul Edilen Bildirilerin İlan Tarihi : 20 NİSAN 2018
    Kolokyum Kayıt Son Tarihi : 30 NİSAN 2018
    Kolokyum Programı İlan Tarihi : 2 MAYIS 2018